Hoppa till huvudinnehållet


Tidningen Motor

Motormännens medlemmar får Sveriges största motortidning direkt i brevlådan.

Motor är tidningen för dig som tycker om att köra bil och är intresserad av resor, bilar, trafiksäkerhet och miljö.

Tidningen Motor innehåller biltester, intressanta och granskande reportage, konsumenttester, spännande artiklar om såväl resor som nya forskningsrön inom trafiksäkerhet, nya bränslen och fordonsutveckling.

Ny form, nytt innehåll
Tidningen Motor får 2018 ny form och ett uppdaterat innehåll. Vi satsar i nya Motor på att lägga en familjeaspekt på biltesterna – får man rum med barnvagnen, hur lätt är det att fästa den lånade bilbarnstolen – vi låter familjen vara i fokus i resereportagen – hur roar man barnen i baksätet när det är dags för sommarens bilsemester, hur packar man bilen bäst – och vi kostar oss på att testa elcyklar, vägmat och utse årets bästa elbilar!

Digital publicering
Nytt 2018 är också att tidningen nu även erbjuds läsarna i digital version från Motormännens hemsida. Alla nummer av tidningen bli också tillgängliga i ett sökbart arkiv.

Digitalt sommarnummer
Sommarens nummer blir en digital utgåva som publiceras på vår webb. Medlemmarna får även möjlighet att skänka bort sommarnumret till goda vänner. Sommarnumret har fokus på semester, bilresor, mat- och upplevelseguider, med barnen på resa, shoppingresor med bil, naturupplevelser med bil etc. Det här blir ett riktigt läsvärt nummer!

Ny redaktion
Tidningen Motor produceras av företaget Content Innovation och leds av chefredaktör Erik Trulsson, som tidigare arbetat som testredaktör vid TT och som redaktör vid Auto Motor & Sport. Vid sin sida har han bland andra Julia Brzezinska som testredaktör.

Utgivningsplan 2018:

1 - vecka 6
2 - vecka 10
3 - vecka 14
4 - vecka 19
5 - vecka 24 (digitalt nummer)
6 - vecka 36
7 - vecka 41
8 - vecka 48


Vid adressändring och utebliven tidning:
Kontakta kundtjänst