Hoppa till huvudinnehållet


Tidningen Motor

Sveriges största motortidning direkt i brevlådan - eller på webben!

Motor är tidningen för dig som tycker om att köra bil och är intresserad av resor, bilar, trafiksäkerhet och miljö.

Tidningen Motor innehåller biltester, intressanta och granskande reportage, konsumenttester, spännande artiklar om såväl resor som nya forskningsrön inom trafiksäkerhet, nya bränslen och fordonsutveckling.

Ny form, nytt innehåll
Tidningen Motor har 2018 ny form och ett uppdaterat innehåll. Vi satsar i nya Motor på att lägga en familjeaspekt på biltesterna och vi kostar oss på att testa elcyklar, vägmat och utse årets bästa elbilar!

Digital publicering
Nytt 2018 är också att tidningen nu även erbjuds läsarna i digital version från Motormännens hemsida - detta innan tidningen hamnar i brevlådan hos medlemmarna. Alla nummer av tidningen blir också tillgängliga i ett sökbart arkiv. Från den fjärde februari är du välkommen att läsa digitalt. Du måste logga in som medlem för att kunna göra detta!

Digitalt sommarnummer
Sommarens nummer blir en digital utgåva som publiceras på vår webb. Medlemmarna får även möjlighet att skänka bort sommarnumret till goda vänner. Sommarnumret har fokus på semester, bilresor, mat- och upplevelseguider, med barnen på resa, shoppingresor med bil, naturupplevelser med bil etc. Det här blir ett riktigt läsvärt nummer!

Ny redaktion
Tidningen Motor produceras av företaget Content Innovation och leds av chefredaktör Erik Trulsson, som tidigare arbetat som testredaktör vid TT och som redaktör vid Auto Motor & Sport.

Värdefull förmån
Bara värdet av tidningen Motor summerar till 552 kronor för ett år. Ordinarie medlemskap i Motormännen kostar 445 kronor/år. Med andra ord är det en bra affär att bli medlem!

Utgivningsplan 2018:

1 - vecka 6
2 - vecka 10
3 - vecka 14
4 - vecka 19
5 - vecka 24 (digitalt nummer)
6 - vecka 36
7 - vecka 41
8 - vecka 48


Vid adressändring och utebliven tidning:
Kontakta kundtjänst