Hoppa till huvudinnehållet


Tidningen Motor

Sveriges största motortidning direkt i brevlådan - eller på webben!

Motor är tidningen för dig som tycker om att köra bil och är intresserad av resor, bilar, trafiksäkerhet och miljö.

Tidningen Motor innehåller biltester, intressanta och granskande reportage, konsumenttester, spännande artiklar om såväl resor som nya forskningsrön inom trafiksäkerhet, nya bränslen och fordonsutveckling.

Som medlem har du möjlighet att läsa tidningen digitalt som PDF. Du kan även söka i tidigare nummer upp till tre år tillbaka.

Ny form, nytt innehåll
Tidningen Motor har 2018 ny form och ett uppdaterat innehåll. Vi satsar i nya Motor på att lägga en familjeaspekt på biltesterna och vi kostar oss på att testa elcyklar, bilbarnstolar och utse årets bästa elbilar!

Digital publicering
Nytt är också att tidningen nu även erbjuds läsarna i digital version från Motormännens hemsida - detta innan tidningen hamnar i brevlådan hos medlemmarna. Alla nummer av tidningen är tillgängliga i ett sökbart arkiv. Du måste logga in som medlem för att kunna göra detta!

Ny redaktion
Tidningen Motor produceras av företaget Content Innovation och leds av chefredaktör Erik Trulsson, som tidigare arbetat som testredaktör vid TT och som redaktör vid Auto Motor & Sport.

Värdefull förmån
Bara värdet av tidningen Motor summerar till 552 kronor för ett år. Ordinarie medlemskap i Motormännen kostar 540 kronor/år. Med andra ord är det en bra affär att bli medlem!

Utgivningsplan 2018:

1 - vecka 6
2 - vecka 10
3 - vecka 14
4 - vecka 19
5 - vecka 24 (digitalt nummer)
6 - vecka 36
7 - vecka 41
8 - vecka 48


Vid adressändring och utebliven tidning:
Kontakta kundtjänst

Vill du slippa pappersåtervinningen?
Nu kan du välja bort den tryckta upplagan av tidningen genom välja det under Mina sidor som du hittar om du loggar in som medlem på hemsidan.
Då läser man istället tidningen digitalt på vår hemsida. Det som är bra med det är man slipper gå till pappersåtervinningen med tidningen. Dessutom kan man läsa tidningen cirka en vecka innan den kommer i brevlådan.

Vill man läsa papperstidningen igen kan man också göra det.