Hoppa till huvudinnehållet


Rabatt på komplett-paketet hos Besikta

För dig som är Medlem i Motormännen

Besikta är ackrediterat av kontrollmyndigheten Swedac för genomförande av den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Företagets ambition är att sätta en ny, säkrare standard för bilprovning i Sverige. Därför erbjuds utökade kontroller av säkerhetssystemen för ABS-bromsar och krockskydd, till den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar, utan extra kostnad. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Besikta Säker Standard är bastjänsten som alla får när de besiktar bilen hos Besikta. För en ännu säkrare besiktning, går det att uppgradera till något av tilläggspaketen Plus eller Komplett, vilka då innefattar fler kontroller för din säkerhets skull.

Besikta är ensamma på marknaden att till den ordinarie, lagstadgade kontrollbesiktningen, erbjuda extra säkerhetskontroller såsom kontroll av ABS-bromsarna, krockskydden samt att bra att veta om bilen ges som standard.

  • Check

    Som medlem i Motormännen får du en reflexväst vid kontrollbesiktning hos Besikta.

  • Check

    Du kan även uppgradera till stora tilläggspaketet Komplett för endast 150 kronor (ordinarie pris 250 kronor). Här ingår både reflexväst samt Besiktas första-hjälpen-väska.

Glöm inte att ta med och visa medlemskortet för att få tillgång till erbjudandet!

Boka din besiktning hos Besikta.

Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver 152 besiktningsanläggningar på 131 orter från södra Sverige upp till Mälardalen.

Besikta står bakom den oberoende söktjänsten bokabesiktning.se där alla besiktningsstationer i hela Sverige listas.