Resor

Hurtigrutten örn närbild

Hurtigruten - medlemserbjudande!

Hurtigruten har varit upptäcktsresande i ordets rätta bemärkelse i 125 år och satt kurs mot spännande äventyr både hemma och i utländska farvatten. Vid sidan av en rad fascinerande destinationer i andra länder är den fantastiska norska kusten vår absoluta specialitet. Hurtigruten är så mycket mer än norska kusten, och en Explorerresa med Hurtigruten är så mycket mer än bara en semester. Du får uppleva orörd vildmark och en helt ny känsla av äventyr. Följ med på en oförglömlig resa som tar dig rakt in i hjärtat av naturen, djurlivet och lokalsamhällena – oavsett om du reser längs kusten eller ut i världen.

 

Hurtigrutten Trollfjorden

Som medlem i Motormännen får du nu 10 % rabatt på en mängd olika resor

Kanske vill du plocka ur några godbitar och göra en kortare resa längs norska kusten. Kanske vill du uppleva den klassiska rundresan, Bergen-Kirkenes tur och retur. Eller varför inte ta dig iväg på ett mer långväga äventyr. Välj ur vårt näst intill oändliga utbud och få 10 % rabatt på din resa.

 

Raftsundet

Unikt lanseringserbjudande – 20 % rabatt på resan mot söder (Kirkenes-Bergen)

Gäller avresor mellan 6-10 okt 2017.

Den första höjdpunkten på den sydgående resan är seglingen genom avlägsenarktisk natur innan vi passerar landskap som tillhör världens vackraste. Ät en god frukost på Nordkap och njut av utsikten mot Vesterålen och Lofoten. Beundra sedan fjällformationen De syv søstre och Helgelandskusten med det legendariska fjället Torghatten – som har ett hål rakt igenom sig!

Boka före den 30 juni 2017 och få 20 % rabatt på din resa (gäller avresa i perioden 6-10 okt 2017). Boka på booking@hurtigruten.com eller tel 08-446 83240

 

Logga in uppe till höger för rabattkod.

Hurtigruten