Hoppa till huvudinnehållet


Städhjälp

Boka din kvalitetssäkrade städning med Qleano genom Motormännen. Ingen bindningstid.

  • Check

    Boka 3h timmar betala för 2h!

  • Check

    Pris från 380 kr inklusive moms efter RUT-avdrag.

  • Check

    20 % rabatt på fönsterputs vid första städtillfället!

Efter första städtillfället kommer ni bli kontaktade för utvärdering samt uppföljning om ni önskar återkommande städning. I er bokningsbekräftelse kommer ni också hitta kontaktuppgifter till ansvarig om ändring behöver göras eller liknande. Erbjudandet gäller tillsvidare enbart Stockholm. Här hittar du svar på vanliga frågor.

Ta del av erbjudandet

Qleano

Vi har jobbat med städförmedling sedan 2011 och vet vilka utmaningar branschen står inför. Med vår historia förankrad i städbranschen och erfarenhet från över 15 000 kunder jobbar vi nu på att förbättra ditt liv genom att förenkla köpet av tjänster. Det här gör vi genom att samla Sveriges städteam på en och samma plattform. Vi gör det enkelt att jämföra, beställa och ge feedback till bolagen som finns utspridda från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Från vårt kontor i centrala Eskilstuna jobbar vårt team med att hjälpa kunder och samarbetspartner att göra hela köpupplevelsen av tjänster bättre. Här har vi projektledare, kundtjänst och administration samlad på samma ställe för att supporta alla de anslutna städbolagen så att de kan lägga ned mer tid på att hjälpa dig som kund och förbättra kvalitén och bemötandet hemma hos dig.

Alla våra anslutna bolag går igenom en kontroll där vi kollar så att de har ansvarsförsäkring och betalar relevanta skatter och sociala avgifter. Detta för att du ska kunna göra ett så tryggt köp som möjligt!