Rådgivning

Du som är medlem har tillgång till rådgivning inom områden som teknik, juridik och bilresor.

 

Teknisk expertis

 

Våra tekniker kan verkligen det mesta om bilteknik, vare sig det gäller bilmodeller, miljöbilsdefinitioner eller vanliga fel.

Milos KosijerCarl-Erik Stjernvall

Våra tekniker kan råda dig om tjänstebilsfrågor, bilköp, prisuppgifter på begagnade bilar, verkstadsbesök och mycket mer.

 

E-post: tekniker@motormannen.se

 

Läs svar på vanliga frågor här


Juridisk expertis

 

Våra jurister har specialistkompetens inom områden som till exempel verkstadsjuridik och fordonsrelaterad köp- och skadeståndsrätt.Kerstin Sundvall


Juristerna ger dig råd vid trafikolyckor, garanti- och reklamationsfrågor, ägandeformer, verkstadstvister. Fri rådgivning och konsultation i det läget är guld värd!

Rådgivning och annan hjälp av våra jurister ges enbart i ärenden som uppkommit efter inträdesdagen i Motormännens Riksförbund.

Rådgivning och annan hjälp av våra jurister ges enbart i ärendet som uppkommit efter inträdesdagen i Motormännens Riksförbund. - See more at: https://www.motormannen.se/radgivning/radgivning/juridisk-radgivning/#sthash.9FHf8Z1r.dpufE-post: jurist@motormannen.se

 

Läs svar på vanliga frågor här

 


Reseexpertis

 

Karl von Schoultz

Våra reseexperter kan det mesta om bilresor i Sverige och utomlands.

 

Om du är medlem kontaktar du oss vid frågor om exempelvis trafikregler, hyrbilar, vägavgifter, internationellt körkort, bästa vägvalet, färjelinjer, eller medlemsrabatter på ditt resmål. 

Skicka din fråga till bilresor@motormannen.se. Eller ring 020-21 11 11,

mån-fre 9-12, 13-16.

 

Bra information om att resa i Europa, USA och resten av världen hittar du på våra resesidor. Titta gärna där innan du kontaktar oss.  

 

Läs svar på andra vanliga frågor här


Försäkringsexpertis

Sofia Jonsson

Läs svar på vanliga frågor här


Här hittar du hela vårt utbud av försäkringar

 
Som medlem får du tillgång till rådgivning av våra specialister:

 

Jurist

020-21 11 11

mån, tis, tors, fre: 09.00-12.00

onsdag stängt

jurist@motormannen.se

 

Teknik

020-21 11 11

mån-fre: 09.00-16.00

tekniker@motormannen.se

 

Resa

020-21 11 11

mån-fre: 09.00-16.00

bilresor@motormannen.se

 

Se Öppettider för detaljer och undantag

 

 

 

 

 

 

 

Viktig information

Motormännen har på senaste tiden fått vetskap om att vårt varumärke används utan samtycke. Vår logotyp har använts i sammanhang med försäljningsannonser för bilar, bl.a. i samband med personer som utger sig för att sälja privatpersoners bilar i form av förmedlare.


Om du ser någon annons, kopplad till bilförsäljning där Motormännens varumärke används, och du känner dig tveksam till om detta är korrekt, vänligen vänd dig till Motormännens jurist och rapportera detta.