Autogiro

AutogiroFör befintliga medlemmar

 

Betala ditt medlemskap med autogiro – bekvämt, enkelt och säkert

 

Om du vill slippa hantera räkningar och förfallodagar ska du beställa autogiro. Då behöver du inte göra något själv utan pengarna dras automatiskt från det konto du anger, en gång i månaden.

Det enklaste och snabbaste sättet att anmäla dig till autogiro är genom din Internetbank där du kan göra ett E-medgivande för autogiro med hjälp av ditt bank-id/e-legitimation. Gå in på din bank för vidare information om E-medgivande.

 

Saknar du Internetbank? Då kan du skicka ett autogiromedgivande via blankett till oss. Blanketten finner du på länken nedan. För att kunna skriva ut blanketten behöver du en skrivare. Har du inte det skickar vi blanketten till dig så du kan fylla i och skicka tillbaka den till oss. Kontakta vår medlemsservice på telefon 020-21 11 11 så hjälper de dig.

 

Precis som tidigare är du medlem ett år i taget men medlemsavgiften delas upp på 12 månader och dras den 27:e enligt följande betalplan:

 

Ordinarie medlem: 37 kr/månad
Pensionär: 31 kr/månad
Ungdom: 22 kr/månad

För dig som har tecknat Väghjälp tillkommer en kostnad på 19 kr/månad


OBS! Eftersom ditt medlemskap löper per helår så börjar autogirot att gälla från den dagen då det är dags för förnyelse. Det innebär att det kan dröja några månader innan autogirot kommer igång, beroende på hur lång tid som återstår av ditt medlemskap. Om du nyligen fått en räkning på medlemsavgiften eller får en räkning kort tid efter att du ansökt om autogiro måste denna betalas och autogirot kan igångsättas först vid nästkommande förnyelse. Så länge beloppet står på räkningen ska den alltså betalas som vanligt. (När autogiro börjar gälla står det ”MAKULERAD” i beloppsrutan på räkningen).