M App

Motormännens app ger medlemmarna tillgång till ett digitalt medlemskort, praktisk reseinformation, viktiga telefonnummer om olyckan är framme, tillgång till rabatter, tjänster och varor samt en reseplanerare som i dagsläget fungerar för Stockholm. Helt utan kostnad.

För icke-medlemmar fungerar appen också – men de får bara tillgång till en mycket begränsad information. Naturligtvis kan man bli medlem direkt genom appen!

 

Hej Fredrik! Du har tagit fram vår efterlängtade app, kan du berätta lite mer?
En mobil app är något våra medlemmar har efterfrågat och jag är väldigt stolt över det vi levererat. Nu när vi lanserat appen ska det bli otroligt spännande att få in reaktioner från våra medlemmar och kontinuerligt jobba vidare med att förbättra den.

Fungerar appen med alla mobiltelefoner?
Appen fungerar på telefoner med iOS (iPhone) och Android. För Android krävs minst version 4 och iOS version 9.

Var laddar jag ner appen?
Du laddar ner appen precis som vanligt via App Store (iOS) eller Play Store (Android). Det enklaste är att söka efter ”Motormännen”, och sedan leta upp ”M App” i sökresultatet.

 

Medlemskort

 

Hur får jag fram mitt medlemskort?
Du loggar in genom att öppna menyn i vänstra hörnet och klicka på ”Logga in”, där loggar du in med den e-postadress som du använder för att logga in här på motormannen.se.


Jag har glömt vilken e-postadress jag lagt in, hur gör jag då?
Då klickar du först på denna länk, så kommer ett nytt lösenord!

Om jag inte har e-postadress, hur gör jag då?
Då fyller du i detta formulär. När Motormännen verifierat uppgifterna skickar de ett lösenord.

Varför snurrar det på medlemskortet?
Det är helt enkelt för att den som ni visar medlemskortet för ska veta att det är medlemskortet i appen och inte en kopia. Man kan alltså inte fuska.

Kan jag se mina medlemsuppgifter?
Du kan se när ditt medlemskap behöver förnyas på kortet eller på ”mina sidor”, övriga uppgifter når du fortfarande bara på motormannen.se

Varför hamnar jag på hemsidan ibland?
För att appen ska vara lättanvänd har vi valt att hålla informationen kort och överskådlig. Därför tar vi stöd av vår webbsida när man vill läsa längre texter. Men du kan snabbt och enkelt gå tillbaka till appen genom att klicka ”tillbaka” i övre vänstra hörnet på iOS eller via den inbyggda tillbaka-pilen i android.

Kan jag handla till medlemspris i webbshopen?
Det kan ni göra, men man måste logga in igen när man kommit till shoppen. I framtiden kommer detta fungera sömlöst.

 

Reseplaneraren

 

Hur kommer jag åt reseplaneraren CityFlow?
Du öppnar helt enkelt menyn och klickar på länken till reseplaneraren. Väl där anger du start och slut-destination och klickar på ”klar” och din sökning görs. För att göra om sökningen klickar man på ”pennan” i högra hörnet och sedan er nya sökning.

Hur kommer det sig att reseplaneraren ser annorlunda ut?
CityFlow är en tjänst från bolaget Mindconnect. Även om text kan vara på engelska så fungerar svenska tecken utan problem. Här läser du i detalj hur reseplaneraren fungerar.

Kostar reseplaneraren någonting?
Tack vare vårt partnerskap med  Mindconnect så kan vi erbjuda denna tjänst helt gratis till våra medlemmar. Tjänsten går att köpa separat från Mindconnect till ett pris av 19:- / mån.

Fungerar appen även utomlands?
Appen fungerar utmärkt utomlands, även om man stängt av sin mobildata då den kan använda sparad information. Vi rekommenderar dock givetvis att man har tillgång till internet för att alltid ha den senast uppdaterade informationen.

 

Se våra filmer om hur du använder appen

 

Så här hittar du och laddar ner M Appen

Så fungerar M Appen

 

M App

 

Om du besöker denna sida genom din mobil kan du ladda ner appen via nedanstående knappar

 

M App hos Apple App Store

App Store

 

M App på Google Play
M App på Google Play

 

Reseplaneraren

Här